Ponedeljek, Maj 25, 2020

NEKOGA MORAŠ IMETI RAD

nekogamorasimetiradclanekV prejšnji teden petek se je na Cankovi odvila predstavitev knjige Ne domišljaj si!, ki jo je napisal učitelj Igor Plohl, ki je pred nesrečo poučeval na cankovski osnovni šoli.

Najlepše je bilo, da smo se srečali tudi z bivšimi sošolci iz 9. razreda OŠ Cankova, ki so prišli na to predstavitev. V bistvu smo bili eno majhno presenečenje za učitelja Igorja, saj smo mu na konec skupaj z zborom OŠ Cankova zapeli pesem Dan ljubezni.

Blog o knjigi sem že napisala: http://matura.cosmopolitan.si/lajf/ne-domisljaj-si/, zato ne bom o njej nakladala še tukaj.

Knjiga je bila predstavljena med pogovorom Igorja z direktorico založbe Pivec, pri kateri je izšla tako knjiga Ne domišljaj si! kot tudi prva Igorjeva slikanica Lev Rogi.


Ob spominih, ki jih je učitelj Igor omenil, so se oči zasolzile marsikateremu od nas, ki smo obiskovali OŠ Cankova v času, ko je učil na njej. Še dobro, da sem imela s seboj kar 2 paketka robčkov, ki sta nam prišla še kako prav :)

Predstavitev so popestrili učenci OŠ Cankova pod vodstvom učitelja Damjana in pedagoginje Silvestre in priznam, da jim je to dobro uspelo.

Na koncu sem za svojo knjigo dobila še posvetilo, namenjeno samo meni, dogovorili pa smo se tudi že za obisk po koncu mature. To bo še zanimivo ! :)

Ne domišljajte si, da se to vam ne more zgoditi. Ne domišljajte si, da ste močni, saj samo ena sekunda lahko zlomi vse vaše načrte, ki ste si jih zastavili. Ne domišljajte si, da je lahko biti paraplegik. Ne domišljajte si, da se čudeži ne dogajajo. Nikoli pa ne pozabite, da so čudeži rezervirani za optimiste!

Laura Železen

Vir: Blog Cosmo, Laura Železen, 6. 6. 2012

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information